Aktuális

Váratlan fordulat történt a Teréz körúti robbantás ügyében

Bors

Létrehozva: 2017.02.17.

Erre valószínűleg a hatóság sem számított.

Egy egész ország követte figyelemmel a múlt szeptemberben, a budapesti Teréz körúton történt robbantást követő nyomozást, valamint a támadásban megsérült két rendőr felépülését. Noha a feltételezett tettest, P. Lászlót végül október 19-én elfogták, az ügy azóta sem haladt túl sokat előre: a férfi ugyanis állította, semmi köze a történtekhez, így nem is tud mit mondani a rendőröknek.

P. László legutóbb a következő közleményt juttatta el a sajtónak ügyvédjén keresztül: „Csak a tárgyalás (amennyiben arra sor kerül) nyilvánossága idején, a sajtó nyilvánossága mellett kívánok az ügyben egy-két dolgot elmondani.”

Azonban lehet, meggondolta magát, mert az ügyészségnek vallomás tett: „Ügyfelem vallomást tett az ügyben, de a részletekről nem mondhatok semmit, egyelőre” – nyilatkozta a Ripostnak dr. Brunner Tamás.

Update: Brunner Tamás ügyvéd azt mondta az MTI-nek, hogy ügyfele saját elhatározásából döntött a vallomástétel mellett. A vallomást szerdán és csütörtökön tette, hosszasan és részletesen, kihallgatása pedig hétfőn folytatódik. A hétfői kihallgatás után várhatóan a Központi Nyomozó Főügyészség ad tájékoztatást a vallomás lényegéről.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek