Aktuális

Ez a vitamin terhes férfiaknak nem ajánlott!

Bors

Létrehozva: 2017.02.21.

Egy győri olvasó vásárolt egy kimondottan férfiaknak ajánlott vitaminkészítményt. Tüzetesen megnézte a tudnivalókat és meglepő dologra bukkant. A dobozon található címkén felhívják a figyelmét arra, hogy terhesség esetén konzultáljon az orvosával, mielőtt elkezdené szedni a kapszulákat. A fotót a Kisalföld közölte. 

– Viszonylag kicsi valószínűségét látom annak, hogy ezt meg kellene tennem – írta. A Bors a neten megtalálta a készítmény teljes leírását, ahol a Figyelmeztetés címszó alatt, azt írják, hogy az elővigyázatosság oka, hogy a készítmény A-vitamint tartalmaz. Megkerestük Pfizer Kft.-t, a hazai forgalmazót, hogy mi a véleménye az olvasó észrevételéről?

– A Centrum Férfiaknak A-tól Z-ig filmtabletta egy férfiaknak ajánlott készítmény, ugyanakkor egy nő is dönthet úgy, az ajánlás ellenére, hogy ezt a készítményt alkalmazza. Mindamellett, hogy nagyon lényegesnek tartjuk a kimerítő, mind több lehetséges élethelyzetre kiterjedő tájékoztatást, a kérdéses figyelmeztetés feltüntetése jogi szempontból is kötelező – válaszolták a Bors kérdésére. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek