Aktuális

Érthetetlen huzavona a zuglói gázoló körül

Bors

Létrehozva: 2017.02.20.

<p>Már teljesen követhetetlen, hogy mikor tartózkodik rács mögött és mikor lehet otthon a zuglói gázoló néven elhíresült T. Petra. A gyanú szerint a nő bekokainozva gázolt halálra egy 85 éves férfit.</p>

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája múlt hét pénteken ismételten házi őrizetbe helyezte azt a nőt, aki még tavaly november 7-én bódult állapotban gázolt el egy 85 éves gyalogost Budapest XIV. kerület, Álmos vezér útja és a Füredi út kereszteződésénél, majd elhagyta a helyszínt.

Ibolya Tibor, fővárosi főügyész a Borssal közölte: az eddigi büntetőeljárás során a Budai Központi Kerületi Bíróság már három alkalommal döntött úgy, hogy a gyanúsítottat előzetes letartóztatás helyett házi őrizetbe helyezi, mely döntéseket – minden esetben ügyészi fellebbezés eredményeként – a Fővárosi Törvényszék, mint másodfokú bíróság megváltoztatta és elrendelte a legszigorúbb kényszerintézkedést a gyanúsítottal szemben.

A nyomozási bíró negyedik, házi őrizet elrendeléséről rendelkező végzése ellen az ügyészség a mai napon ismételten fellebbezést jelentett be a Fővárosi Törvényszékhez.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek