Aktuális

Elképesztő, mivel védekezett a kislányát megnyomorító apa

Bors

Létrehozva: 2017.01.03.

Forrás: Facebook

Sosem lesz képes járni és beszélni egy Isabelle nevű kislány, akit apja többször súlyosan bántalmazott az angliai Kettering városában. A Daily Mail beszámolója szerint a 29 éves Rocky Uzzell számos alkalommal ütötte arcon öthónapos kislányát, aki borzalmas sérüléseket szenvedett.

Uzzell a bíróság előtt elképesztő módon próbálta védeni magát. Azt állította, hogy szellem-alteregója bántotta a kicsit, akinek elege volt Isabelle-ből.

– Ez a szellem bennem élt. Amior Isabelle sírt, a szellem odament hozzá, és többször lenyomta a fejét, hogy ne sírjon. Percekig nyomta a fejét, a kislány már nem sírt, de lélegezni sem tudott. Máskor hagyta, hogy leessen az ágyról – derültek ki megrázó részletek Uzzell vallomásából.

Természetesen az apa verziója a bíróságon nem állta meg a helyét: a férfit nyolc éves börtönbüntetésre ítélték. Kiderült róla, mentális zavarokkal küzd, amit szakértők azzal magyaráznak, hogy gyerekként ő maga is erőszak áldozata volt.

Isabelle anyját is öt év börtönre ítélték, ugyanis tudott a folyamatos bántalmazásról, mégsem tett semmit ellene. A kislány olyan súlyos agyi sérüléseket szenvedett, hogy tolószékbe kényszerült, és enni sem lesz képes természetes úton.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek