Aktuális

Ilyen cuki anyajegyet még nem látott 

Bors

Létrehozva: 2016.11.09.

A legtöbb ember az anyajegyét/eit valahol a testén viseli, de a 23 éves dél-karolinai nő, Brianna és felmenői eltérnek az átlagtól. Ő, ahogy az anyja és nagyanyja és annak az anyja is a fején, pontosabban a haján visel egy jó nagy fehér csomót Ugyanis mindegyiküknek pontosan ugyanott öröklött pigmenthiányuk van, amely elől mutatkozik meg.  

“Mivel a húgom nem örökölte, nem gondoltam, hogy a lányom, MilliAnna is olyan lesz mint én. Amikor rátették a szülés után a mellemre, egyből észrevettem és nagyon boldog voltam” - mesélte a kismama, aki szerint nem kevés árnyoldala van az ilyen pigmenthiánynak. “Sokan megállítanak, és rengeteg kérdésük van, ez a napi rutinunk része, mármint hogy ezekre válaszolunk. Persze van, amikor nyomasztó az érdeklődés.”

“Engem az iskolában görénynek hívtak, ahogy nőttem, úgy fogadtam el, hogy ilyen a hajam, vagyis olyan mint az aláírás: egyedi. Igyekszünk úgy nevelni MilliAnnát, hogy azt gondolja, szép és különleges, ezért nem érdemes hogy felvegye az átlagos észrevételek a hajával kapcsolatban.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek