Aktuális

Előállították a rendőrök a részeg Gesztesit

DA

Létrehozva: 2016.11.09.

Állni is alig tudott, olyan ittas volt Gesztesi Károly, aki múlt vasárnapra virradóra a járdaszigetnek ütközött autójával. A csodával határos módon ő is és más is sérülés nélkül megúszta a részeg ámokfutást.

Azt hitte, túljutott élete legsötétebb időszakán Gesztesi Károly, amelyet egyszerűen csak pokoljárásnak nevezett, ám úgy tűnik, most csúszott ki igazán a lába alól a talaj. A színészért másfél évvel ezelőtt kezdtek el aggódni kollégái és rajongói, amikor kiderült, hogy alkoholproblémák miatt rúgták ki főállásából, a Jóban Rosszban sorozatból. Gesztesi kálváriáját az egész ország nyomon követte, ám úgy tűnt, felül tudott kerekedni saját démonain.

Azt mondta, megjárta a hadak útját, és ke­mény belső munka és hit kellett ahhoz, hogy legyőzze mély depresszióját, az alkohol iránti szenvedélyét, és újra célokat tűzzön ki maga elé. Tavasszal megfogadta, jövő nyá­rig nem iszik egy kortyot sem. Szeptember közepén még málnaszörpöt szürcsölgetett büszkén egy partin, és arról beszélt, hogy már fél éve tartja a fogadalmát.

– Nemrég egy éttermi fotózáson egy libatálat kellett megennem, amihez kitettek egy pohár rozét, a kép kedvéért. Nem bírtam beleenni a libába, amikor megéreztem az alkohol illatát. Kértem, hogy vigyék el, és öntsenek a helyére málnaszörpöt, ami rozénak néz ki. Én, aki napi két üveg rozét lazán megittam! Amióta ki­mondtam, hogy ötszáz napig nem iszom, megérzem nyolc méterről, ki mit iszik – nyilatkozta a Blikknek szeptember közepén. Gesztesi igazi pokoljárása azonban még csak most kezdődik. Nem tudni, mi történhetett, miért esett vissza újra.

Múlt szombat éjszaka talán élete legnagyobb figyelmeztetését kapta a sorstól, mert csak a csodának köszönheti, hogy túlélte tettét, és nem okozott karambolt, személyi sérülést. Gesztesi ugyanis hajnaltájt vélhetően hazafelé tartott egy fehér Suzukival, olyan ittas állapotban, hogy magáról sem tudott. Békásmegyeren kisodródott, padkának ment, autója használhatatlanná vált.

– Ott állt a kanyarodó sávban. Az autóknak ki kellett őt kerülni. Találkoztam pár részeg emberrel már, de elég durva volt látni őt ilyen állapotban. Azt sem tudta, hol van. Mivel hajnal volt, az emberek már álldogáltak a buszmegállóban, mindent láttak. Nagy nehezen kiszállt az autóból, és mindenféle szégyenérzet nélkül mások szeme láttára odavizelt az autó mellé – árulta el olvasónk, aki akkor érkezett a helyszínre, amikor Gesztesi már egy helyben állt autójával. Nem sokkal ezután megjelent a rendőrség is.

– A tükre addigra már letört, a gumik pedig leváltak a felniről – mondta névtelenségbe burkolózó olvasónk. Egy másik szemtanú arról beszélt a Borsnak, hogy a színész a helyszínen még megfújni sem tudta a szondát. A rendőrség ezután elvitte Gesztesit, és információnk szerint kétszer is vért vettek tőle.

Tárcsáztuk a színészt, aki meglepő lazasággal, jókedvűen, nevetve annyit mondott:

– Nem igaz semmi ebből. Én is hallottam ezt, de nem igaz! – válaszolta munkatársunknak. Vajon mi történhetett egy hét alatt? Gesztesi október végén még összeszedetten, diadalittasan beszélt az Esti Frizbiben arról, hogy a Hit gyülekezetének milyen hálás, hogy segítették az „újjáépü­lésben”, és csak visszaemlékezett élete mélypontjára.

– Egyszer csak felkeltem, és nem találtam az élet értelmét. Nem tudom megmagyarázni pontosan, de úgy éreztem, hogy nincs miért dolgozni. Erre szokták mondani, hogy ez a depresszió egyik formája. Elég volt egyetlen rossz döntés, és elindultam, ahogyan én hívom, a szarcsúszdán – magyarázta akkor. Remélhetőleg Gesztesi képes lesz újra talpra állni...  

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174750_auto_resized.jpg
origo.hu

Kiderült, miért balhézott össze a liverpooli Szalah és Klopp

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27588_resized.jpg?avcount=1714456818
origo.hu

Egyre drámaibb világháborús helyzet: hadüzenetet küldött egy európai uniós NATO-ország az oroszoknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172466_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Katonai szakértő az Oryx eltűnéséről: szakadék tátongott a harctéri valóság és az adatbázis adatai között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171120_auto_resized.jpg
ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171659_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Miért élünk egy ilyen országban? – megszólalt a 40 milliós kenőpénz elfogadásával gyanúsított MSZP-s

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27589_resized.jpg?avcount=1714456818
origo.hu

Újabb drámai részletek a bőnyi késelésről: még az ajtó is véres volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175192_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Miért titkolózik Gáspár Győző? Sejtelmes utalást tett rá, hova költöztek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714456818
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171285_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Felrobbant az internet: nem semmi ruhában kapták lencsevégre Stana Alexandrát

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gGc7j1-q9Do1_TFTQLnq1mNVr7FPnnGmitDfoPqgrG4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q4ZDU1ZDI5NzEwMzQ1NTVhYTY0MDlkNDZjNzM0MmEy.webp
Végzet

Motoros tragédia Komlónál: Daruval emelték ki Fanni holttestét az autó alól

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1PwazLrRBFEbdtf_fIH7jJ5SNqlkHDbqALHhVImfx20/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M3NTYxNGQ1MTM1NzRmNzQ5ZmQ1N2RhZTNmNmVkYzE2.webp
Remény

„Egyre közelebb repítik Dominikot Dubajhoz” – Curtis is segít a nagybeteg kisfiúnak