Aktuális

Ez egy pornófilm felvezetése? Ja nem, csak egy hajmosás – meztelen nővel

Bors

Létrehozva: 2016.10.29.

<p>A látvány érdekében a hölgy figyelt, hogy a sampon a szembe ne kerüljön.</p>

Oroszország kiapadhatatlan forrás, ha fura, vicces és őrült történetekről, fotókról vagy videókról van szó. Természetesen az átverős műsorok nem csak ott népszerűek, azonban az egyik orosz tévéadás most mégis a nemzetközi figyelem középpontjába került pikáns tartalmával.

A helyszín egy fodrászszalon, ahol a gyanútlan kuncsaftokat a hajmosó fülkében éri a váratlan meglepetés. A csel abban rejlik, hogy a samponozás előtt azt kérik a férfiaktól, csukják be a szemüket. Ezt követően a szer fejbe masszírozása közben hirtelen csere történik, s a fodrász hölgy helyett egy ledér, tűsarkúban, harisnyakötőben, tangában lévő, félmeztelen nő áll be hajat mosni.

A férfiak reakciója érthető módon sokkos, ám pajzán döbbenet, bár némileg eltúlzottnak hat – a gagyi zene és a Benny Hill-es felgyorsítás pedig még rá is tesz egy lapáttal. Egyébként az egész videó olyannak tűnik, mintha régi, ócska pornófilm felvezetésébe csöppennénk bele.

A Youtube-on persze hatalmas népszerűségnek örvend a videó. Az átverés ellenére a kommentelők között akadnak, akik a pontos helyszín felől érdeklődnek, van, aki pedig sajnálja, hogy kopasz és nem tudja igénybe venni ezt a szexi szolgáltatást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek