Aktuális

Elképesztő, mi történt az 5 emeletet zuhant kisfiúval

Bors

Létrehozva: 2016.08.11.

A két és fél éves Neil Shanahan szülei minden egyes nap hálát adnak azért a csodáért, ami a - borzalmas balesetet szenvedett - gyermekükkel történt. Öt héttel ezelőtt, a közös nyaralásuk egyik reggelén, a család boldogan kávézott a hatodik emeleti szobájuk teraszán, ahol Neil az evés befejeztével játszani kezdett.

Ezután következett a szörnyűség, ami természetesen azalatt a néhány pillanat alatt történt, amikor senki sem figyelt; a rettenetes zuhanás, ami 5 emeleten keresztül tartott, de óriási szerencsével nem a hotel előtti betonon, hanem a terasz-ponyván végződött, számolt be az Irish Mirror.

70 órán keresztül válságos állapotban volt, senki sem gondolta, csak remélte, hogy állapota javulni kezd. Csodával határos módon mégis megtörtént, a kisfiú napról-napra jobban lett, ami kezdte egyenes pályára kormányozni az érzelmi hullámvasútat, amin a szülők ültek hetekig. Öt hét eltetltével, Neil hazamehetett családjához.

– Ez egy csoda, ami vele történt. Ő az én angyalomm el sem tudom képzelni az életem nélküle. Hálás vagyok mindekinek, aki mellettünk volt a nehéz időkben, hihetetlen, milyen sokan segítettek és mennyi emberre számíthatunk - mondta az édesanya, miután visszakapta kisfiát.

Azóta minden a régi, a kisfiú ugyanúgy játszik testvéreivel, mintha nem történt volna semmi, néha huncut mosollyal elmeséli, hogy leesett a tetőről, de már mindannyian csak nevetnek rajta. Az egyetlen maradandó változás életében, az új beceneve: „csodafiú”.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek