Aktuális

Végignézte anyja halálát a nyolcéves, most ő tartja a lelket az apjában

Bors

Létrehozva: 2016.07.25.

Értesítette apját, majd a rendőrséget az a nyolcéves kifiú, aki végignézte epilepsziás anyja halálát. Most ő tartja a lelket megrendült apjában.

Forrás: Mirror

A 36 éves Kelly Duncan epilepsziás volt, ezért kisfiának nem volt ismeretlen a roham, amikor anyja összeesett. 

Paul Field, Kelly partnere így emlékszik vissza a tragikus napra: "Nottingham mellett dolgoztam, amikor Alex felhívott... Azt mondta, mamának rohama volt, mama nem mozdul. Azt mondtam neki, hívja a 999-et, én pedig indulok haza."

"Felhívtam egy barátunkat, hogy nézzen rá a gyerekekre és hogy a rendőrség kiérkezett-e már" - folytatja. "Amikor hazaértem és láttam, hogy a rendőrök még mindig ott vannak, tudtam, hogy Kelly elment. Teljesen összetörtem, megszakadt a szívem" - mondta könnyek között Alex. 

A megrendült férfi azt mondja, Kelly félt, hogy nem lehet gyereke, ezért csodának élte meg nyolc éve Alex születését. "Én voltam az angyalkája" - erősíti meg apját a kisfiú.

Kelly-t 16 éves korában diagnosztizálták epilepsziával, ám egy nyolc évvel ezelőtti műtét következtében, tünetei csaknem megszűntek, azóta összesen féltucat rohama volt, ezért mert társa munkát vállalni.

"Rettenetes felébredni reggel és ő az utolsó gondolatom elalvás előtt is" - mondja Paul. "De akárhányszor összetörnék, Alex odajön, megölel és azt mondja, Apa, együtt továbbjutunk ezen."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek