Aktuális

256 milliót lopott a magyar Tom Cruise

Bors

Létrehozva: 2016.06.17.

Nem egy átlagos tolvaj az 51 betöréssel gyanúsított V. Károly. A férfi páratlan hatékonysággal dolgozott, és „munkája” tökéletesítéséhez igénybe vette előző foglalkozása fortélyait.

A Bors szerdán már foglalkozott V. Károly történetével. Mint arról beszámoltunk: a júniusban elfogott férfinél négy zsák aranyat találtak a rendőrök. A dehir.hu értesülése sze­rint a 49 éves ecseri férfi számlájára eddig 51 betörést írnak a rendőrök, V. Károlytól már 256 millió forint összértékben foglaltak le pénzt és ér­tékeket.

V. Károly mindenét elveszítheti, a vagyonbiztosítás és a sértettek kárának megté­rü­lé­se érdekében a nyomozók egy családi házat, egy lovardát, hat lovat – köztük egy versenylo­­vat –, két Audit, egy lószállítót, továbbá egyéb ingóságokat lefoglaltak, és előterjesztést tettek a bíróság által történő zár alá vételük elrendelésére.

A sorozatbetörő pályafutásáról egyre érdekesebb részletek derülnek ki. A férfi egykoron Németországban volt lovas akrobata, rendkívül jó testi adottságokkal bírt, könnyedén mászott fel tetőkre, mozgásával kicselezte a riasztókat, akárcsak Tom Cruise a Mission: Impossible-filmekben. De nem csak V. Károly, hozzátartozói is komoly bajba kerülhetnek. A gyanú szerint az asszony, valamint két lánya, a 24 éves V. Alexandra és a 27 éves V. Barbara segítettek a családfő által ellopott értékek elrejtésében.

A nyomozók a három nőt különösen nagy értékre elkövetett orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.   

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek