Aktuális

Rendőrök üldözték, frontálisan ütközött Pilisnél fotók

Bors

Létrehozva: 2016.05.15.

Rendőrök üldözték azt az autót, ami félig frontálisan ütközött egy Skoda Octaviával Pilis közelében, még szombat este - értesült a Hírpress. 

Két személyautó ütközött össze a 405-ös főút 3-as kilométerénél. Az ütközés következtében az egyik jármű az út menti árokba borult, a benne utazó két ember súlyos sérüléseket szenvedett. 

A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek a sérültek mozgatásában. A mentők a sérülteket kórházba szállították - nyilatkozta Csámpai Attila, a PMKI szóvivője.

Frissítve: 

Amikor a 29 éves sofőr észrevette az út mellett ellenőrzést végző járőröket, nagy sebességgel hajtott tovább mellettük. Néhány perccel később azonban balesetet okozott, amelynek következtében a nagykátai férfi és az utasa is megsérült. A mentők mindkettőjüket kórházba szállították.

A helyszínre érkező rendőrök teljes útlezárás mellett folytatták le a helyszíni szemlét. Az eljárás során az is kiderült, hogy a férfi ellen a Szombathelyi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki. 

(police.hu)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek