200 pedofil akart lefeküdni a szűz tinilánnyal

Orális szexet és 100 ezer forintot is ajánlottak idős férfiak egy magát 13 éves tininek kiadó nőnek. Sinka Vivien egy hétig tesztelte, mi történik egy kislánnyal a csevegőoldalon.
Orális szexet és 100 ezer forintot is ajánlottak idős férfiak egy magát 13 éves tininek kiadó nőnek. Sinka Vivien egy hétig tesztelte, mi történik egy kislánnyal a csevegőoldalon.

Sokkoló vállalkozásba kezdett Sinka Vivien, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke. Arra volt kíváncsi, mi történik manapság egy kislánnyal, aki regisztrál egy csevegőoldalra.

Még nem csókolóztam

– Az ötletet egy nem régi esetünk adta – meséli a Borsnak Vivien .– Egy 25 éves fiú szöktetett meg egy 14 éves lányt. Arra voltunk kíváncsiak, milyen módon csábítják el az ilyen emberek az áldozataikat – mondja. Vivien ezért felment az internetre, kiválasztott egy csevegôoldalt és létrehozott egy profilt, kitalált névvel.

– A hamis profilom szerint 13 éves lány vagyok, aki Budapesten lakik a szüleivel. Leszögeztem, hogy még nem volt szexuális kapcsolatom, nem csókolóztam és barátom sem volt még. Megírtam, azt is, hogy a szigorú szüleim a legjobb barátnőmtől is eltiltottak, mert barátja van – sorolja a hamis énjének adatait a lány.

Szexet akartak

Ő maga is megdöbbent, mikor regisztráció után elárasztották ajánlatokkal: fél percen belül rengeteg üzenetet és jelölést kapott, Vivien számítógépe lefagyott a dömpingtől. A „kislány” egymás után kapta a gyomorforgató ajánlatokat:

– A férfiak az intim testrészeim iránt érdeklődtek, perverz és undorító ajánlatokkal halmoztak el. Volt, aki felnőttfilmes ajánlatot tett, míg más az orális szex-ért harmincezret, a normál szex-ért pedig 100 ezret kínált, egy következő férfi az anális szexre akart rábeszélni. Erősködtek, hogy eljönnek elém az iskolához és felvisznek a lakásukra. Volt, aki kocsival vitt volna el, és könyörgött, hogy közben fogdoshasson, többen a péniszük méretét küldözgették. Minden esetben elmondtam, hogy még szűz vagyok, de senkit nem zavart, sőt. Közölték, hogy az nem probléma, talán kicsit fájni fog, de nagyon fogom élvezni, míg más erre csak annyit mondott: ha szűz vagyok, legalább nem kell óvszert használnia – magyarázza Vivien.

Durva üzenetek

A lány egy hét alatt közel kétszáz szexre buzdító, durva üzenetet kapott pedofiloktól:

– Megdöbbentem, milyen gusztustalan, perverz hangnemben beszéltek egy 13 éves kislánnyal. Sokan átlagos kinézetű férfiak, akadt köztük katona is. A gyerekekre rengeteg veszély leselkedik az interneten, így a szülőknek oda kell figyelniük, hogy gyermekeik kikkel ismerkednek meg számítógépen és okostelefonon – mondta Vivien.