1600 kilométert utazott, hogy magáévá tegyen egy 9 éves kislányt

A kétgyermekes apát szerencsére nem egy ártatlan gyermek, hanem a zsaruk várták.

A kétgyermekes apát szerencsére nem egy ártatlan gyermek, hanem a zsaruk várták.

Cukorkákkal és síkosítóval felszerelve indult neki az útnak Texasból Floridába egy 64 éves, kétgyermekes apa a hétvégén, miután az interneten felvette a kapcsolatot egy idegen családdal, akikkel megegyezett: magáévá teheti nem csak az anyát, de annak kilencéves lányát is.

Négy rendőr kísérte a megbilincselt pedofilt

A perverz kezén azt követően kattant a bilincs, hogy az 1600 kilométeres utazás végén megérkezett a megbeszélt helyszínre, ott azonban csak rendőrök várták. Nem véletlenül: a zsaruk ugyanis - az Egyesült Államokban bevett módszerrel - civileknek álcázva magukat csalták tőrbe a pedofilt. Azaz soha nem is létezett semmiféle család, aki olyan szörnyűségekre lenne képes, hogy felajánlja saját gyermekét, csupán a hatóságok próbáltak perverzek nyomára bukkanni. Így akadt a horgukra Mark Andrew Nichols is, akit végül szombaton tartóztattak le - írja a Mirror.

A férfi egyébként a neten bevallotta: felizgatják a kiskorúak és a vérfertőző kapcsolatok, valamint a beteges együttlétről úgy írt: “csak egy mókás, biztonságos élményben szeretné részesíteni” az anyát és lányát.