16 éves lány haja mutatja be, hogy elgyöngíthet a depresszió

Egy fodrász, Kayley Olsson rakta ki a Facebook-oldalára, hogy mennyire nem válogat a depresszió, és milyen állapotba kerülhet miatta egy ember. Egy 16 éves lány kereste fel az üzletét, aki azt remélte tőle, hogy helyre tudja hozni a haját. A meg nem nevezett lány az elmúlt években olyan komoly depresszióba süllyedt, annyira értéktelennek érezte magát, hogy még haját is képtelen volt megfésülni. Az ágyát csak akkor hagyta el, ha vécéznie kellett.

De megküzdött a betegséggel, visszament az iskolába, és eljött az évkönyvi fotózás ideje. Ekkor kereste fel Kyley-t, hátha meg tudja menteni a haját, mert nem sok esélyt látott rá, hogy ezt még ki lehet fésülni.

A fodrászt nagyon megérintette a lány története, és mindent megpróbált, szerencsére sikerrel. Az első nap 8, másnap 5 órán keresztül dolgozott vele. De megérte, a lány végre őszintén tudott mosolyogni, és valamennyit hozzátett, hogy érezze magát valakinek.

A poszt alatt rengeteg hozzászólás érkezett, amiben sokan arról írnak, hogy nagyon komoly betegség a depresszió, és Kyley is azért tette ki a képeket, hogy ezzel felhívja a figyelmet a mentális betegségekre.

Today I had one of the hardest experiences with my client who I am keeping anonymous, I had a 16 year girl come in with...

Közzétette: Kayley Olsson – 2017. augusztus 8.

(via Metro)