15 méter mélységben várja a halált Bailey, a macska

Nem hajlandók megmenteni a hatóságok egy Bailey nevű cicát, ugyanis a kandúr olyan helyen van, amit veszélyes lenne megközelíteni. A megrázó történetről Hollie, a macska gazdája számolt be a Liverpool Echonak.

– A cicám szerdán tűnt el, anyukámmal együtt indultunk megkeresni, miután nem jött haza. Egyszer csak meghallottam a nyávogását, de nem láttam sehol – mesélte a lány.

A vasút emberei nem akarják leállítani a forgalmat


Kiderült, hogy a kandúr egy föld alatti vasúti töltés közelében lehet, amit viszont nem olyan egyszerű megközelíteni. A vasúttársaság emberei azt mondták a családnak, hogy csak akkor tud leereszkedni oda bárki is, hogy ha leállítjáka vonatforgalmat. Erre a közlekedési cég viszont nem hajlandó. Enélkül viszont veszélyes lenne bárkit is a 15 méter mélységbe küldeni, mivel a vágányokon szinte állandó a forgalom.

Próbál segítséget szerezni a kétségbeesett gazdi © Facebook

Bailey gazdája a Facebookon kért segítséget, mi tévő legyen, ugyanis cicája magától nem jön tud kimászni a gödörből. Az embereket megosztotta a kérdés, többeket felháborított, hogy mivel egy macskáról van szó, a hatóságok nem tesznek meg mindent, hogy kimentsék. Sokan viszont pont ebből fakadóan gondolják azt, hogy egy ember és egy állat megmentése mégsem ugyanaz a helyzet.

– Mikor sokadjára beszélem a vasúttársasággal, hogy segítsenek, azt mondták, a cicámat könnyen pótolhatom – mesélte Hollie, aki attól fél, cicája nem éli túl, hiszen Bailey szerda óta étlen-szomjan a 15 méter mélység fogja.