Aktuális

110 műtét sem volt elég neki, hogy nemtelen földönkívüli legyen

Bors

Létrehozva: 2017.03.02.

Forrás: Profimedia/Reddot

Vinny Ohh még csak 22 éves, de már elég sok minden átment - írja a Mirror. A fiatalember fekete kontaktlencsét hord, karmai vannak és azt tervezi, hogy megszabadul a nemi szervétől, a köldökétől illetve a mellbimbójától is, hogy úgy nézzen ki mint egy nemtelen földönkívüli.

A kaliforniai srác eddig 110 beavatkozáson esett át, ebből például 20 volt a mély arcfagyasztás. Ohh 17 évesen az ajakfeltöltéssel kezdte, majd sok-sok lézeres egésztestes terápiament, majd két orrplasztikai műtéttel folytatta, illetve az arcát és a belső szemzugát is feltölttette, amelyekért eddig 14,9 milliót fizetett. Ha a terveit kivitelezi, akkor további 49 millió forintot kell előteremtenie, ugyanis ennyibe kerül, hogy eltűnjön a pénisze a köldöke és a mellbimbója.

A részmunkaidőben modellként dolgozik Ohh, semmi másra nem vágyik, minthogy a kinézete is azt sugallja, amit belül érez. “Egy hibrid akarok lenni, se nem nő, se nem férfi” - mondta, majd hozzátette, 17 éves kora óta erről álmodik. “Már most úgy nézek ki mint egy marslakó. Egy földönkívüli, dögös egoistának szoktam magam definiálni” - tette hozzá Ohh, aki  LGBT aktivista is volt, majd rájött, hogy az embereket nem kell címkézni és kiszállt a buliból. 

Véleménye szerint a megjelenés feltűnést okoz - nem téved - hiszen mindenhova fekete kontaktlencsét viselve megy egy gyöngylánccal a nyakában. Pont ezért nem egyszer akarták már fizikailag is bántalmazni. Bár egyesek démoninak látják, ő szívesebben hasonlítja magát egy szép állathoz.

A fiatalember azt tekinti életfeladatának, hogy ráébressze az embereket arra, hogy a nemi szerepek valójában a társadalomban nem számítanak, és csak az a fontos, hogy kedvesebbek legyünk egymáshoz. A szakértők szerint Ohh nincs egyedül ezzel, több száz emberben megfogalmazódott már, hogy hasonlóan nézzen ki, vagyis nemtelen legyen, de van olyan is, aki egy rajzfilmfigurára akar hasonlítani, meg persze az is előfordult már, hogy volt, aki a Barbie babára és ez ma már normálisnak nevezhető, hiszen ilyen világban élünk.

“Vannak elsőre furcsának tűnő emberek, fontos, hogy minél előbb megértsük őket” - mondta Marcela Iglesias, aki műsorvezető és producer is egyben, és most azon dolgozik, hogy Ohht megfuttassa a show-bizniszben. 

Vinny Ohh eddig 110 műtéten esett át. 

Az ember, akinek tényleg nincs neme

Norrie May-Welby (48) a jelenlegi ismeretek szerint a világ egyetlen hivatalosan is nemtelen, pontosabban semleges nemű személye. A Nagy-Britanniában született, de Ausztráliában élő Norrie férfiként született, de 1990-ben, 28 évesen nemváltoztató műtéten esett át. Viszont női szerepében is boldogtalanná vált, ezért May-Welby úgy döntött: semleges neművé válik. Egy újabb műtétet követően ma már nem tartozik sem a férfi, sem a női nemhez, s végül a születési anyakönyvi kivonatát is eszerint módosították az ausztrál hatóságok, vagyis: semleges nemű.

 .  

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161213_auto_resized.jpg
origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714091112
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155020_auto_resized.png
metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161912_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160756_auto_resized.jpg
vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714091112
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163148_auto_resized.jpg
travelo.hu

Bajbajutott apró rókát mentettek a Balatonnál, mutatjuk, ti hogyan segíthettek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163306_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez a gyermekedről szól vagy rólad?!” – Majka olyan születésnapi bulit rendezett kisebbik fiának, ami sokaknál kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros