11 ezer szexi SMS-t küldött általános iskolás diákjának

A 32 éves tanárnő rendszeresen fantáziált a 13 éves fiúcskáról, akinek meztelen képekkel és erotikus videókkal is elárasztotta telefonját.
A 32 éves tanárnő rendszeresen fantáziált a 13 éves fiúcskáról, akinek meztelen képekkel és erotikus videókkal is elárasztotta telefonját.

Elképesztő mennyiségű, 11650 szöveges üzenetet találtak annak a Delaware-i tininek a mobiltelefonján, akivel egyik tanára, Nicole Veneroso tartott fenn titkos kapcsolatot. A általános iskolai zenetanár - a fiúcska vallomása alapján - néha egész éjszakán át tartó telefonbeszélgetéseket folytatott a tinivel, számtalan üzenetet küldött neki, valamint a hatóságok meztelen fotókat és erotikus videókat is találtak a nőről, aki állítólag nem szexuális ragadozóként csapott le áldozatára, csupán szerelembe esett.

„Nem értem az érzéseimet. Ez nem én vagyok, és meg vagyok ijedve” - írta az egyik üzenetben Veneroso, aki persze számos alkalommal figyelmeztette a fiút, hogy törölje az üzeneteket - ő azonban ezt láthatóan nem tette meg. A vizsgálat szerint a tanár számtalan üzenetben leírta szexuális fantáziáit a fiúval, ugyanakkor az is sejthető, hogy egy alkalommal már csókolóztak is. Az eset azután került a rendőrség látóterébe, hogy a fiú anyja megtalálta a pikáns fotókat és üzenetváltásokat.

Nicole Veneroso 15 éve volt zenetanár - írja a New York Daily News. Nem tudni, volt-e korábban hasonló ügye. Munkahelyén már a vizsgálat kezdetekor felfüggesztették, szerdán pedig ki is rúgták.