11 év után újra meglátta eltűnt férjét, de csak egymásra néztek, majd továbbmentek

2006 szeptemberében az ausztrál Russell Jenkin egy kisebb vita után felállt otthon, fogta a táskáját, majd távozott - írja a Yahoo. Ennek 11 éve. Azóta nem adott életjelet magáról, nem hívta fel egyik fiát sem és még egy képeslapot sem küldött. Idén januárban az asszony, a fiával együtt egy bevásároló központ parkolójában ismét megpillantotta a férfit, de míg a család megdöbbent, addig a férfi egyszerűen csak továbbment.

“Figyelt minket, levette a napszemüvegét, és akkor jöttem rá, biztosan ő az” - mesélte a nő. Annak idején a férfi autóját 40 km-re a házuktól találták meg, ezért is kezelték eltűnt személyként Jenkint. Két fia a mai napig őt tartja az apjának, hiszen anyjuk nem ment újra férjhez, így senki nem lépett a helyébe. A nő úgy véli, ha férje fel akarja venni a kapcsolatot velük, meg tudja találni őket.

Mind az asszonyt, mind a fiát megrázta a dolog. A most 15 éves Ethan meglepő módon szintén felismerte a férfit, holott ő, amikor apja lelépett még csak 4 éves volt. A nő elmondta a lapoknak, ha férje a gyerekeivel akar találkozni, ő biztosan nem fog az útjába állni.