Itt a nyár, vele együtt a fagyiszezon: és persze az alattomosan felkúszó pluszkilók, a bűntudat, majd az önsanyargatás.
– A fagylalt tele van cukorral, ezáltal magas a szénhidráttartalma, mesterséges ízfokozók és színezékek dúsítják, amelyek nem építik az egészséget – mondja Schobert Norbi, az Update alapítója, akinek bőven van tapasztalata a témában, hiszen elhízott kisgyerekként anno falta ezeket a finomságokat.
– Nagyon oda kell figyelni arra, hogy a választott fagylalt milyen alapanyagokból készült. Rengeteget számít. A mi üzleti filozófiánkba nem illeszkednek a mesterséges anyagok, ezért addig dolgozunk egy termék kikísérletezésén, míg az ízben és megjelenésben is kompromisszum nélkül kínál egy kiváló élvezeti értéket. Mi az Update boltokban több ízben kínálunk szénhidrátcsökkentett tégelyes és poharas fagyikat. Sőt idén egy újdonsággal kezdjük a fagyiszezont, a Cold Bite-tal, amelynek különlegessége, hogy két ízletes, ropogós keksz közé krémes, gyümölcsös töltelék kerül, így több, mint egy jégrém: egy olyan desszert, ami után az ínyencek is megnyalják mind a tíz ujjukat – mondta Norbi