Karrier

Marco Rossi kritikája óta szárnyal a magyar válogatott klubrekorder csatára

Létrehozva: 2024.05.13.

Módosítva: 2024.05.13.

Gazdag Dániel újabb gólt szerzett a Philadelphia színeiben. Marco Rossi szövetségi kapitány kritikája óta nem tud hibázni.

"Gazdagtól többet várok, ezt nem fogom szépíteni. Kapott játékperceket már korábban is. A klubjában más szerepben játszik, most azt kértük tőle, mélységből támadjon többet, de nem igazán sikerült"mondta a Philadelphia csatáráról, Gazdag Dánielről Marco Rossi szövetségi kapitány a márciusi, Koszovó elleni, 2-0-ra megnyert felkészülési mérkőzést követően. 

Gazdag eddig 4 gólt lőtt a válogatottban, legutóbb az angliai 4-0-s diadal során
Fotó: Árvai Károly / Nemzeti Sport

Marco Rossi kritikája óta Gazdag folyamatosan remekel. A koszovóiak elleni fellépését követően hét bajnoki meccsen öt gólt szerzett. Szombaton is betalált az Orlando ellen 3-2-re elveszített meccsen, ezzel az 58. gólját szerezte tétmérkőzésen a Philadelphia színeiben és tovább javította a saját maga által május 1-jén felállított klubrekordot.

Az MLS másik magyar légiósa, Sallói Dániela a 61. percben volt eredményes a Sporting Kansas Cityben a vendég Houston Dynamóval szemben 2-1-re elveszített meccsen. Ő és Gazdag is az 51. találatát jegyezte az MLS-ben, és ezzel utolérték a bajnokság legeredményesebb magyar játékosát, Nikolicsot az örökranglistán.

A Philadelphia a kilencedik helyen áll a Keleti Konferenciában, míg a Kansas City 11. nyugaton.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek