anyaság

Rácz Jenő felesége elárulta: ezt gondolják a második babáról

Niki

Létrehozva: 2024.05.14.

A sztárséf és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra 2021-ben házasodtak össze, majd 2022 áprilisában meg is született első gyermekük, Kamilla. Rácz Jenőék kislánya ma már két éves és egy igazi egyéniség. Dóri a Mokkában árulta el, hogy milyen az anyaság és, hogy már egy kis testvérről is szó van.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra igazi álompár, hiszen minden fotójukról és közös megjelenésükről csak úgy süt a boldogság. A kislányuk, Kamilla immár két éves és rengeteg vidám családi fotót is posztolnak a mindennapjaikról. Dóri a Mokkának most azt is elárulta, hogy milyen valójában az anyaság és, hogy mikor bővülhet a család.

HOT FELTÖLTÉS, Rácz Jenő  ARCHÍV, ÁKOS
Rácz Jenő és felesége kapcsolata nagyon harmonikus. (Fotó: ARCHÍV)

Rácz Jenő felesége szerint a gyereknevelés alapjaiban változtatta meg a mindennapjaikat:

Azt gondolom, hogy aki anyuka az tudja, hogy az élet mindenben megváltozik ilyenkor. Nagyon terveztem, hogy nem fog megváltozni és, hogy maradnak a kötelező rutinok és a fókusz. Hát ez abszolút felborult és nem jött össze. Szerintem sok mindent terveznek a szülők, hogy milyenek lesznek, mit fognak csinálni, ha lesz majd egy gyerek, de végül a gyerek a főnök, aki ezt megfordítja.

Ez egy teljesen új dinamika, teljesen új életvitel, amibe belecsöppentünk és én nagyon élvezem – tette még hozzá.

Rácz-Gyuricza Dóra biztosítja a család nyugalmát

Nem csak a családi élet, Dóri személyisége is sok mindenben változott Kamilla születése óta:

Nagyon sok türelmet tanultam a kislányommal töltött idő alatt. 

Rájöttem, hogy én vagyok az egyetlen, aki tudja neki biztosítani a nyugalmat, amikor éppen hisztizik. Most két éves, most van benne a dackorszakban, dúlnak benne az érzelmek, és ha én nem vagyok türelmes, akkor nagyon elharapózhat egy-egy ilyen hiszti.

Vannak már bevált praktikáink is, persze, ha valaha lesz második gyerekünk, akkor nála ezek már biztos nem fognak beválni, mert minden gyerek teljesen más.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra sokat gondolkoznak egy második babán. (Fotó: hot! magazin)

Persze úgy látszik az édesanya nagyon könnyedén veszi az akadályokat, azt is elmondta, hogy szerinte miért:

Sokszor úgy érzem, hogy anyukának születtem. Nagyon bennem van ez a gondoskodás, nekem nagyon könnyen megy. De az biztos, hogy nem szültem zsákbamacskát, mindketten nagyon kemény személyiségek vagyunk, úgyhogy Kamilla is hasonló.

Rácz Jenőék sokat gondolkoznak a második babán

A sztárséf és felesége szeretnének még egy kisbabát, ám arra, hogy ez mikor valósul meg még nincs konkrét terv. Dóra azt is elárulta mi ennek az oka:

Szerintem nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk és nagyon sokat gondolkozunk a második gyereken, mert annyira jó most a kapcsolatunk. Szeretnénk majd valaha, csak az időzítést nem tudjuk még, mert most annyira teljesnek érezzük a családunkat, hogy kicsit bennünk van egy félsz, hogy megborul ez a mostanra kialakított rendszer.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek