Család

Sokat van távol kislányától Péter Szabó Szilvi: "Neki ez a természetes"

M. K.

Létrehozva: 2024.05.14.

Módosítva: 2024.05.14.

Az énekesnő őszintén mesélt családi harmóniájukról, és arról, hogyan tudják megtalálni az egyensúlyt munka és magánélet között. Péter Szabó Szilvi kislánya nagyon boldog kisiskolás.

Péter Szabó Szilvi gyönyörű családot tudhat magáénak, hiszen egy évtizede együtt vannak párjával, Völgyesi Györggyel, és hétéves kislányuk idén már iskolába jár.

Péter Szabó Szilvi
Péter Szabó Szilvi a Londonban töltött évforduló után feltöltődve érkezett haza  Forrás: Péter Szabó Szilvia

Emma jól bírja a pörgést

Az énekesnő a Borsnak adott interjújában elmesélte, hogy kislánya hogyan viszonyul szülei munkájához.

– Az az igazság, hogy ő úgy nőtt fel, tudja: nekünk ez a munkánk. Megszokta ezt a ritmust, ami korántsem hétköznapi, de neki ez a természetes. Amikor koncertezünk, ő a nagyszüleivel van, és nagyon élvezi, jól kijönnek egymással. Nyilván velük egy kicsit több mindent lehet neki, hiszen ilyenkor lazábbak a szabályok a hétköznapi rutinhoz képest, például extra finomságokat is szoktak készíteni.

Szilvi nemrég tízéves évfordulót ünnepelt párjával, amikor is Londonba utaztak néhány napra, egy kis feltöltődésre.

– Emma nagyon boldog kiselsős, de nyilván hiányoztunk neki nagyon ebben a pár napban, és ő is nekünk. 

Amikor hazaértünk, hosszú perceken keresztül szorosan ölelt bennünket, iszonyatosan cuki volt.

 Hoztunk neki jó sok ajándékot, és nagyon örült nekik. Napokra évek óta nem voltunk távol kettesben, ez most nagyon feltöltött mindkettőnket.

Óriási szükség van a pozitivitásra

Péter Szabó Szilvi külföldön töltött évei alatt megtapasztalta, hogy milyen különbségek vannak a hazai és kinti emberek mentalitása között:

Közel két évet éltem Ausztráliában és ugyanennyit Londonban, és úgy érzékeltem, hogy az itthoni embereknek nagyobb szükségük van a pozitív gondolatokra. 

Nekem lassan 23 éve ez a misszióm, hogy mosolyogjunk, hiszen attól szebb az élet. 

Nemrég egy motivációs sorozatot indítottam a TikTok-csatornámon, és olyan visszajelzéseket kapok, amiből egyértelműen látszik, hogy óriási szükség van erre.

Péter Szabó Szilvi
Péter Szabó Szilvi hatalmas koncertshow-ra készül  Forrás: Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvi nagy dobásra készül

Szilvi úgy érzi, egy ilyen londoni lelki feltöltődés után most van elegendő energiája a koncertekre készülni, ami jól is jön, hiszen indul a turné, nyáron pedig óriási meglepetéssel készülnek a Budapest Parkban.

Látványban nem lesz hiány, ez tőlünk már megszokott, de a Parkban olyan extra dolgokkal is készülünk, amit itthon még nem használtak. 

Nehéz volt beszerezni, de videót már láttam róla, és nagyon izgalmas. Szóval egy vadonatúj koncert show lesz, annyit ígérhetek. Egy koncert felkészülés azért is izgalmas számomra, mert ilyenkor külön ruhákat szoktam tervezni, ez is a folyamat része. A Budapest Parkos koncert végén lesz majd egy meglepetés, amit akkor és ott fogunk elmondani először.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek