MET-gála

Ezek voltak a MET-gála valaha volt legmegdöbbentőbb szettjei – Képek

Létrehozva: 2024.05.12.

Az évek során többen is megdöbbentően jelentek meg az év legrangosabb divateseményén.

Egy selyem neglizsében jelent meg az eseményen Diana. A nép hercegnőjeként emlegetett előkelőség nem riadt vissza az 1996-ban még igencsak meglepőnek számító ruhaválasztástól, merész stílusa ebben is megmutatkozott.

Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art
Fotó: New York Daily News

Macskaként vonult be a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumba Jared Leto. A sztártól nem állnak távol a meghökkentő szerelések, néhány évvel korábban a saját fejével a hóna alatt jelent meg ugyanezen a rendezvényen. A cicajelmezzel Karl Lagerfeld divattervező előtt tisztelgett, aki köztudottan rajongott a házi kedvencéért, egy fehér burmai macskáért.

The 2023 Met Gala Celebrating "Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty" - Arrivals
Fotó: Mike Coppola

Egyetlen átlagos autóban sem fér volna el a majdnem 2 méter magas angyalszárnyakkal Katy Perry, ezért egy kabrióval érkezett a bálba. Az énekesnőt annyira lekötötte, hogy elegánsan viselje a hatalmas kiegészítőjét, hogy kis híján elsodorta vele az akkoriban várandós stylistját is.

The MET Gala 2018 - New York
 

Tönkretette Marilyn Monroe 5 millió dolláros ruháját Kim Kardashian. A celeb nagy felháborodást keltett, amikor a fotósok elé állt Monroe ikonikus, apró kristályokkal díszített estélyijében, amelyet John F. Kennedy születésnapján viselt 1962-ben. A világ egyik legdrágábbjaként számon tartott ruhaköltemény állítólag nem úszta meg sértetlenül az estét.

The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" - Arrivals
Fotó: Gotham

Forrás: Fanny magazin

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek