Nyeremény

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

M. K.

Létrehozva: 2024.05.02.

Módosítva: 2024.05.03.

Óriási szenzációnak lehettek szemtanúi a nézők csütörtök este, a Zsákbamacska legújabb epizódjában ugyanis egy tízmillió forintos autót nyert az egyik játékos. Kállai Tamás lapunknak elmesélte, hogyan élte meg mindezt.

Kállai Tamás a Zsákbamacska csütörtöki adásában megnyert egy több mint tízmillió forint értékű Toyotát. A bűvész a Borsnak elmesélte, nem számított rá, hogy ekkora nyereménnyel távozik, mint mondja, soha nem nyert semmit.

Zsákbamacska nyeremény
Kállai Tamás tizennyolc éve bűvész, a Zsákbamacska adásában egy 10 milliós autót nyert (Fotó: TV2)

Hallgat a megérzéseire

Tamás elmesélte, tudatosan készült a Zsákbamacskára, hiszen az előző évadot is követte.

Gondoltam rá már korábban is, hogy mennyire jó lenne kipróbálni ezt a műsort. Gyűjtögető vagyok, rengeteg mindenem van otthon, beleértve a maszkokat, különféle sisakokat is, tehát volt már egy választék, hogy milyen ruhát szeretnék. 

Tamás tizennyolc éve bűvész, saját bevallása szerint a megérzései mindig fontos szerepet játszottak az életében. „Ösztönös választás volt a végén, szeretek a megérzés alapú döntésekre hagyatkozni. Nyilván nem lehet mindig, hiszen sok élethelyzetben logika és ész érvek is kellenek.”

Zsákbamacska nyeremény
Marics Peti is nagyon szurkolt Tamásnak a nyereményért (Fotó: TV2 / Tv2)

A lottó nem hozott semmit házhoz eddig

Tamás a műsorban nagyon meghatódott, amikor meglátta az autót, de nem volt ezzel másképp Marics Peti és Pető Brúnó sem. 

A feleségem nem akarta elhinni, hogy ez megtörténik, de megmondom őszintén, akkor és ott én sem. Felfoghatatlan pillanat volt.

A bűvész nagyon örül az autónak, elmondása alapján soha nem nyert semmit, nemhogy főnyereményt.

„Alsó tagozat második osztályban nyertem egyszer a tombolán, de az sem volt az igazi. Be kellett vinnünk olyan játékokat, amiket már nem használunk, társasjátékokat, plüssöket, kisautókat és egymás játékát lehetett elnyerni. Így történt meg az, hogy visszanyertem a saját játékomat, nem örültem neki. Tizenhat éve lottózom, mindig más számokkal, de sosem jött még be.”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek