baj van

Dubajozás miatt kell bíróság elé állnia Kulcsár Edinának, Kovács Dóra is megtette a vallomását

Létrehozva: 2024.05.13.

Döbbenetes dolgok derültek ki.

Immáron hét éve tart az ún. "dubajozós per". A vádlott K. Zoltán, akinek azért kell bíróság elé állnia, mert fiatal, csinos, magyar hölgyeket közvetített külföldre hosztesz munkára, később azonban kiderült, hogy szexuális szolgáltatásokat várnak el tőlük. A botrány 2011-ben robbant ki. A közvetített lányok több külföldi országban jártak, így például Marokkóban, az Egyesült Arab Emírségekben, Libanonban. A vádiratban szereplő lányok közül többen nem vállalták a nevüket, csak számmal szerepeltek, de ahogy haladt előre az egyre több név került nyilvánosságra. 

Köztük több ismert is, Kulcsár Edina, Kovács Dóra vagy épp Vajna Tímea. 

A bíróság ma több más tanúval egyetemben Kovács Dórát is meghallgatta. Az Éjjel-nappal című reality egykori sztárja a következőket mondta: 

2011-ben voltam, Ibizán és Marokkóban ha jól emlékszem. Egy két hetet voltam kint, hoszteszkedés volt a feladatom. Nagyon régen volt már, sokra nem emlékszem. 

Emellett azt is bevallotta, hogy Lothar Matthaus erőszakoskodott vele, és megpróbálta kényszeríteni, hogy legyen a barátnője. 

A perben Kulcsár Edinát is meghallgatja a bíróság, de nem a mai napon. A következő tárgyaláson videóhívásban jelentkezik be - számolt be róla helyszíni újságírónk. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek