Tehetség

Beat kislánya az édesapja nyomdokaiba lép

Zs.

Létrehozva: 2024.05.13.

Fehér Tibor, a Fekete Vonat egykori sztárja úgy tűnik nem az egyetlen tehetség a családban. Beat lánya, Tünde szintén előadóművészi babérokra tör.

Miből lesz a cserebogár? Fehér Tibor, Beat kislánya a TikTokon indult hódító útra, és a jelek szerint legalább akkora sikere lesz majd a jövőben, mint a híres édesapjának.

Fehér Tibor Beat Fekete Vonat
Beat nevét az egész ország ismeri, ő írta a legtöbb Fekete Vont slágert. (Fotó: Fekete Vonat)

Emberrablás

Az immár 19 éves fiatal nő nem ismeretlen a nagy nyilvánosság előtt, Tünde volt az, akit három évvel ezelőtt elrabolt egy fiú. A gyerekrablásról szóló hírt elsőként a Bors írta meg. A témában született első cikkeinkben utánajártunk, hogy a lányt a budapesti lakásukból csalták ki, kocsiba ültették és ismeretlen helyre vitték. Az édesapa, Fehér Tibor kétségbeesetten kereste a gyermeket, karöltve a rendőrséggel, akik egy nap után végül megtalálták, és a szekszárdi rendőrkapitányságon újra egyesülhetett a család.

Fehér Tibor Beat
Tünde szöktetése nagy riadalmat keltett a családban. (Fotó: Archív)

Beat tehetséges lánya

Tünde ma már 19 éves, és egy gyönyörű kislány édesanyja is egyben. A családi béke teljesen helyreállt, bár Beat nem él együtt a volt feleségével és a lányával, rendszeresen látogatja őket, az unokájáért pedig teljesen odavan. Tünde a gyermeknevelés mellett a zenei karrierjének szárnyait is bontogatja, az elmúlt időszakban egyre gyakrabban oszt meg magáról videót a TikTok-oldalán. A kisfilmeken ugyan egyelőre nem énekel, vagyis a saját hangját nem hallhatjuk, de a hírek szerint pont olyan tehetséges énekes lehetne, mint az édesapja, ha tényleg komolyan szeretne foglalkozni ezzel a szakmával. A sztárság felé vezető úton mindenesetre már elindult, és tagadhatatlan, hogy a különleges szépségével máris számos rajongót szerzett magának.

Tünde máris rengeteg rajongót szerzett magának. (Fotó: tundikebrilliana/TikTok)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek