Celeb

Varga Iza: Elégedett és nőies nő vagyok!

uv

Létrehozva: 2019.06.20.

<p>Talán még sosem érezte magát ennyire szépnek és magabiztosnak a Barátok közt dr. Balogh Nóráját alakító színésznő, mint manapság. Legfrissebb, cicivillantós fotói is elégedettségről, harmóniáról árulkodnak.</p>

Mondják, hogy a jó nő, akárcsak a jó bor, a korral nemesedik, és elnézve Varga Izát, nincs is kétségünk efelől. A színésznő 46 évesen is elképesztő formában van. Legfrissebb képén valósággal tündököl, és csábító dekoltázsán túl a magabiztos kisugárzása nemcsak a férfi-, az irigy női szemeket is odavonzza. És bár Iza magán nem szereti a magamutogató darabokat, ebben a mélyen dekoltált, combvillantós rózsaszín szettben önazonosnak érezte magát.

– Számomra minden fotózás olyan, mintha főszerepet kapnék egy filmben. A legutóbbinál egy rendkívül nőies, elégedett, kiteljesedett nőt kellett alakítanom, és ez azért is volt könnyű, mert én pontosan így érzem magam – kezdte lapunknak Iza, aki szerint sosem volt még ennyire kerek a világ kö­rülötte.

– Elégedett vagyok azzal, ahol tartok az életben, legyen szó a családomról, a színházi munkákról, a sorozatról, az egyetemről, ahol tanu­lok. Sokat küzdöttem, és mára minden be is ért.

A színésznő örül, hogy felkéréseivel, szerepléseivel, életmódjával és gondolkodásával egyfajta szószólója lehet annak, hogyan lehetünk minden életszakaszban ízig-vérig nők.

– Igenis, az élet minden időszakában élhetünk teljes, női életet, ami csodálatos. Igenis lehetünk negyven felett is szépek, és minden korban megélhetjük a nőiességünket, és dolgunk is megszakítani azokat a beidegződéseket, hogy az idő múlik felettünk, vegyük észre és vegyünk vissza – morfondírozott a női létről a Barátok közt dr. Balogh Nórája.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek