UFO

Földönkívüli invázió közeleg? Fénygömbök százai lepték el az égboltot

H. A.

Létrehozva: 2024.05.13.

Pánikba estek a kommentelők, amikor meglátták a felvételt a közösségi médiában.

Több száz, állítólagos UFO lepte el az égboltot Dél-Norvégiában: a jelenséget egy férfi rögzítette, aki az északi fényt szerette volna megtekinteni, ám végül ennél sokkal többnek lett a szemtanúja.

ufo
Képünk illusztráció / Fotó:   Pixabay

Az illető több száz apró, táncoló fénygömbre figyelt fel, amelyekről sikerült videófelvételt is készítenie: utóbb némileg zavartan osztotta meg a videót Redditen. A posztjában elárulta, először arra gondolt, egy fesztiválról érkezhettek a fények, de később már nem volt ebben annyira biztos, így az oldal közösségéhez fordult tanácsért.

A videó a többi felhasználót is erősen megosztotta: míg sokan már földönkívüli támadástól kezdtek el tartani, mások igyekeztek racionális magyarázattal előállni.

Nem tudom: úgy néz ki, mint egy csomó fényes gömb. Úgy tűnik, sok UFO-tevékenység zajlik a nap esemény körül!

- jegyezte meg az egyik kommentelő.

Egyértelműen az északi fény. Kanada északnyugati területein élek, és időnként pontosan ugyanezt lehet látni. Nincs miért izgulni. Élvezd a műsort!

- állították egy másik hozzászólásban. Egyértelmű magyarázat azonban nem született ebben az ügyben.

Függetlenül attól, hogy a fényforrások micsodák, abban szinte az összes felhasználó egyetértett, hogy maga a videó gyönyörű, és elképesztően szépen sikerült rögzítenie a szemtanúnak az eseményeket - írja a Daily Star.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek