Mázli

Hihetetlen szerencse, korábbi lottónyertes vitte el ismét a főnyereményt

Bors

Létrehozva: 2024.05.05.

Kétszer nyert, ráadásul 10 héten belül. Az érintett sem tudta még feldolgozni a történteket.

A massachusettsi Christine Wilson tíz hét leforgása alatt kétszer is elvitte az állami lottón az egymillió dolláros fődíjat. Mindkét alkalommal az egyösszegű kifizetést választotta, így kétszer 650.000 dollár (több mint 235 millió forint) ütötte a markát, ám most azt tervezi, egyelőre a megtakarításaihoz teszi hozzá a pénznyeremény nagy részét.

Wilson február 23-án nyert először, ami után a nyereménye egy részéből terepjárót vásárolt – írja a businessinsider.com. Tíz héttel később egy mansfieldi kisboltban megint csak ő kapta a szerencsés sorsjegyet, ami még számára is hihetetlen, hisz nagyobb esély van arra, hogy mondjuk valakit villámcsapás ér, minthogy a lottón gazdagszik meg, pláne duplán!

Bár Wilson esete rendkívüli, ugyanakkor nem teljesen egyedi. Egy michigani férfi hat hónap alatt kétszer nyerte meg a Fantasy 5 Double Play lottójáték 110 ezer dolláros főnyereményét, először 2023 augusztusában, majd a számok megváltoztatása után 2024-ben ismét ő lett a szerencsés, így ki tudta fizetni adósságait. 

A New Yorkban élő Juan Hernandeznek is kétszer sikerült az, ami a legtöbb embernek sohasem. 2019-ben 10 millió dollárt nyert, majd három évvel később 6 millió 510 ezer dollárt vihetett haza. Mint azt bevallotta, a második sikersztoriig még az első nyereményét sem tudta elkölteni.

A lottótanácsadók állítják, minden szerencsésnek előre kell gondolkodnia és meg kell tanulnia nemet mondani a barátainak és a családtagjainak, csak így kerülhető el, hogy pillanatok alatt elússzon az álomnyeremény.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek