Hőstett

"Elkezdett felállni a párkányra, átrohantam és visszarántottam" - szegedi doki mentett meg a halálugrástól egy fiatalt

KN

Létrehozva: 2023.05.01.

Egy fiatal fiú akart egy hídról a Tiszába ugrani, azonban az arra járó György és barátja megmentették az életét. A szemtanúk is hálásak a hőstettért.

Információink szerint egy fiatal fiú akarta eldobni az életét a szegedi Belvárosi hídról leugorva. Az öngyilkossági kísérletet azonban megakadályozta két, éppen arra járó másik fiatal, György és Marci.

A szegedi Belvárosi hídon akart leugrani egy fiatal fiú Fotó: Google

György mentette meg a fiú életét

Deák György elmesélte lapunknak, hogy sikerült megakadályoznia, hogy egy fiatal fiú a Tiszába ugorjon.

"A majálisról tartottunk hazafelé a Belvárosi hídon, amikor még az újszegedi oldalon megláttuk, hogy egy a fiatal srác elégé illuminált, zavarodott állapotban; a másik oldalon a bicikliúton dülöngélve sétált. Párhuzamosan haladtunk vele a másik oldalon, miközben több ember is figyelte, hogy vajon mikor történik vele valami" - kezdte a Borsnak György.

A fogorvosként dolgozó György megmentette a fiatal fiú életét  Fotó: Olvasói

A híd közepéhez érve láttam, hogy felül a szélére, ekkor már lestem, hogy mikor tudok két autó között átrohanni; majd amikor elkezdett felállni a párkányra átrohantam és visszarántottam a járda felé, ezután ért oda a sógornőm barátja is, Marci, akivel átkísértük a belvárosi oldalra, és megvártuk, hogy elinduljon haza

-emlékezett vissza György.

"Köszönöm a két segítő srácnak"

A fiúért sokan aggódtak, hiszen többen szemtanúi voltak az eseményeknek. Egy szegedi csoportban most sokan hálálkodnak a két fiatalnak, akik lélekjelenlétükkel megakadályozták a tragédiát.

"Köszönöm a két segítő srácnak, akik lélekjelenlétből, emberségből kitűnőre vizsgáztak" - üzente nekik egy szemtanú. 

Az nem derült ki, hogy a fiatal fiú miért akarta eldobni magától az életet. 

 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek