Aktuális

Évekig senkinek sem tűnt fel, hogy emberi gerincből készült a horrorisztikus táskafül 18+

Bors

Létrehozva: 2020.04.22.

Egy indonéz divattervező évekkel ezelőtti munkája kavart nagy port, miután a Twitteren megjelent a 2016-os táska fotója, aminek a füle egy emberi gerincnek tűnik. A baj az, hogy valószínűleg nem csak tűnik.

Visszakeresve a férfi Instagramján megtalálható a kiegészítő leírása, amiben az szerepel, hogy krokodil nyelv és egy csontritkulásos emberi gerinc alkotják. Mivel a divatmárkának és a Putra nevű férfinak külön profilja is van az Instagramon, két különféle leírást is lehet találni a táskáról, a másodikban ugyanis úgy fogalmaz, egy csontritkulásos gyerek egész gerincoszlopa lett felhasználva.

Ezt látván a kommentelők kifakadtak, tiszteletlenségnek tartják, hogy egy halott gyerek gerincéből kiegészítő legyen, de a krokodil nyelvét felhasználni sem tartják túl szép dolognak.

Többen is érdeklődni kezdtek a részletekkel kapcsolatban magánál a tervezőnél is, de elutasította a választ. Az Insidernek viszont annyit elmondott, etikus orvosi forrásból származik a gerinc Kanadából, jelentsen ez bármit. A magazin továbbá szakértők véleményét is kikérte a táskafüllel kapcsolatban, akik majdnem teljesen bizonyosak abban, hogy emberi gerincről van szó, de arról nincsenek meggyőződve, hogy egy gyereké lenne.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek